Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Ποιότητα Fuji που έχει κερδισει επάξια την καλή της φήμη.



Δεν είναι τυχαίο ότι τα εξαρτήματα της Fuji παραμένουν αυτά με την υψηλότερη ποιότητα παγκοσμιώς σε ότι αφορά τα σύνεργα ψαρέματος. Οι Ιάπωνες είναι γνωστοί σε ότι αφορά την επιλεκτική τους αφοσιώση στην ποιότητα, καθώς και στην δέσμευσή τους στην καινοτομία.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την δημιουργιά αυτής της παγκόσμιας δύναμης, η οποία καθοδηγεί μιά ολόκληρη βιομηχανία. Κάθε σημαντική βελτίωση των τελευταιών τεσσάρων δεκαετιών έχει επιτευχθεί και γεννηθεί αποκλειστικά απο την Fuji.

Το πρωτο κεραμικό δαχτυλίδι, τεχνολογία με την οποία περιοριστηκαν οι κραδασμοί, το τιτάνιο, το συμπιεσμένο δαχτυλίδι, τα μη οξυγονοκολλημένα πλαίσια, οι τεχνικές φινιρίσματος και οι γενικές επικαλύψεις στις επιφάνειες. ...όλα αυτά υπήρξαν πρωτοποριές της Fuji.

Μαζί με οδηγίες χρήσεως, αναλόγως με τις ανάγκες του πελάτη. Η Fuji παραμένει η δυναμική φωνή για βελτιώσεις στις κατασκευές εξοπλισμού αλιείας.





A. Τα υλικά δαχτυλιδιών της Fuji είναι τα καλύτερα της αγοράς, με μεγάλη ποικιλία απο κεραμικά υλικά (μείγματα υλικών) απο οποιονδήποτε άλλο κατασκευαστή και το υψηλής ποιότητας φινίρισμα προσφέρει τον χαμηλότερο συντελεστή τριβής απο οποιοδήποτε άλλο υλικό ανεξαρτήτως τιμής ή κόστους.

Silicon Carbide (SIC)   : Το υψηλής ποιότητας υλικό του δαχτυλιδιού αυτού, είναι ασύγκριτης αντοχής με ανθεκτικό φινίρισμα. Για υψηλή απόδοση, ελαφρύ, ανθεκτικό και με στιλπνότητα που ο πελάτης θα παρατηρήσει αμέσως. Γι αυτούς τους λόγους πρέπει να το επιλέξετε.

Alconite: σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα και έτοιμο για χρήση, το Alconite είναι ένα πρωτοποριακό υλικό που κατασκεύασε η Fuji, επιχειρώντας να πλησιάσει αρκετά την αντοχή του SIC. Στην ουσία, τα χαρακτηριστικά του Alconite δημιούργησαν και τον τελικό σχεδιασμό του μικρότερου σε διάμετρο δαχτυλιδιού μέχρι σήμερα. Ακόμα και με βάρος 35% λιγότερο, το Alconite είναι 50% πιο ανθεκτικό απο άλλα ανταγωνιστικά προιόντα της αγοράς.

Silicon Nitride (SiN): σύρμα  δυνατό και για συγκεκριμένες χρήσεις, το SiN είναι πολύ ανθεκτικό και απίστευτα δυνατό. Αυτό το υλικό χρησιμοποιείται για να κατασκευαστούν εξαρτήματα για μηχανές Τζετ. Τι άλλο μπορούμε να πούμε για την ανθεκτικότητά του στις υψηλές θερμοκρασίες ή στην συμπίεση?

Hardloy: Μετά απο χρήσεις δεκαετιών, συνεχίζει να είναι το ίδιο ανθεκτικό. Η Fuji βελτίωσε το σκληρό μέρος του δαχτυλιδιού με ειδική μόνωση. Το Hardloy προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες παγκοσμίως. Για ανθεκτικότητα και οικονομία, το Hardloy είναι η νούμερο ένα επιλογή.

Aluminium Oxide: Μην σας μπερδεύει η γενική ονομασία του. Το Aluminium Oxide της Fuji, είναι το ιδανικό υλικό για καθημερινή χρήση και οικονομική λύση και έχει αποδείξει ότι είναι επαρκές καθώς έχει πολλούς ευχαριστημένους πελάτες.

Β. Στους περισσότερους οδηγούς Fuji θα βρείτε το σχέδιο του δαχτυλιδιού βαθιάς συμπίεσης. Η Fuji ανέπτυξε και βελτιώσε την διαδικασία της παραδοσιακής τεχνικής, ώστε τα δαχτυλίδια να ασφαλίζουν στο σκελετό, καθώς βρήκε επαρκείς τρόπους να προστατεύσει το δαχτυλίδι και να εξασφαλίζει την σωστή χρήση. Η βαθιά συμπιέση ήταν η απάντηση. Όχι μόνο προστάτευσε την όλη εξωτερική πλευρά του δαχτυλιδιού, αλλά και εξασφάλισε μία πλήρη μόνωση γύρω απο την περίμετρο του δαχτυλιδιού, καθώς το φέρνει σε επαφή με μεγαλύτερη επιφάνεια.

Στις μέρες μας πολλές εταιρείες προσφέρουν δαχτυλίδια με κλείδωμα, αλλά η Fuji κατασκεύασε και τελειοποίησε το σωστό σχεδιασμό, ώστε να είναι το πιο δυνατό και ανθεκτικό στην αγορά. Συγκρητικά με την Fuji, άλλες εταιρείες βρίσκονται ακόμη σε πειραματικό στάδιο σε ότι αφορά το κλείδωμα του δαχτυλιδιού.

C: Μία και μόνο προσεκτική εξέταση οποιουδήποτε εξαρτήματος της Fuji αποκαλύπτει γιατί τα δικά μας σύνεργα αλιείας ξεχωρίζουν απο τα υπόλοιπα της αγοράς.

Για παράδειγμα το να κλειδώσει σωστά ένα σκελετό μη μεταλλικός, είναι μία πρόκληση, ώστε τα σημεία σε σχήμα V να διαμορφώσουν σημεία ένωσης. Η Fuji δείχνει ιδιαίτερη προσοχή  στο να περιορίζει αυτού του είδους τα προβλήματα με δυο τρόπους.

Πρώτον, όλα τα σημεία έχουν φτιαχτεί ώστε να δημιουργούν μία ακτίνα στο σημείο κλίσης αντί για το σχήμα V. Αυτό περιορίζει πιθανό τέντωμα της πετονιάς (?)και επιτρέπει απεριόριστη χρήση, ακόμη και αν η πετονιά ξεφύγει απο το δαχτυλίδι. Δεύτερον, είναι η ποιότητα της τεχνικής του φινιρίσματος.  Χρόνια πειραματισμών, είχαν ως αποτέλεσμα μιά τεχνική φινιρίσματος, που δίνει μια πιο λεία επιφάνεια, η οποία όχι μόνο μειώνει την τριβή της πετονιάς, αλλά βοηθά σημαντικά στο να μειωθεί η φθορά στο μέταλλο. Για την ακρίβεια, το φινίρισμα είναι πιο σημαντικό και απο την ποιότητα και τον βαθμό αντοχής του εξαρτήματος, δημιουργώντας ένα σημείο που «σφραγίζει» και προστατεύει απο οποιαδήποτε εξωτερική φθορά.

Ε. Όλα τα πλαίσια (σκελετοί) Fuji είναι φτιαγμένοι απο ισχυρό υλικό ή τιτάνιο και περνούν απο μία σειρά μείγματος υλικών και διαδικασιών, τα οποία αργά διαμορφώνουν το τελικό τους σχήμα. Η τεχνική της Fuji είναι το μεγάλο μυστικό μας,  καθώς οι απότομες κλίσεις φθείρουν το μέταλλο. Δημιουργώντας το πρώτο μη μεταλικό εξάρτημα ήταν μία τεχνολογική επανάσταση, την οποία δημιούργησε αποκλειστικά η Fuji.  Τα βασικά βήματα που οδήγησαν σε ένα καλύτερο προιόν ήταν η ανάπτυξη και η προσοχή στην λεπτομέρεια. Αυτός είναι και ο βασικός σκοπός της ποιότητας Fuji.

F. Η βιομηχανία Fuji, περιλαμβάνει προετοιμασία του εξαρτήματος πριν το φινίρισμα. Για να διατηρηθεί η δομική ακεραιότητα, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα προσωπικής επιλογής-σύμφωνα με τις ανάγκες και την αισθητική του καθενός ή τις συνθήκες- οι άκρες μπορεί να χρειαστούν επιπλέον τρόχισμα ανάλογα με την γωνιά κλίσης που χρησιμοποιείτε ή το πάχος. Πολλοί πελάτες χρησιμοποιούν μαύρους μαρκαδόρους του εμπορίου, ώστε να χρωματίσουν τις άκρες των εξαρτημάτων. Εξαιτίας του χλωριούχου συστατικού στο μελάνι, σας συμβουλεύουμε οι μαρκαδόροι αυτοί να μην χρησιμοποιούνται για χρωματισμό της άκρης των εξαρτημάτων.

Το χλωριούχο αυτό διάλυμα είναι ένα ισχυρό συστατικό και δεν χρησιμοποιείται πλέον στην βιομηχανία μετάλλου. Υπάρχουν ειδικοί μαρκαδόροι χωρίς αυτό το συστατικό στην αγορά.