ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ


Στο blue dreams fishing έχουμε ξεκινήσει από το 2012 μια προσπάθεια σχετικά με την ερασιτεχνική αλιεία και την εκμάθηση και την <<εκλαΐκευση >> των τεχνικών ψαρέματος μέσα από μία σειρά σεμιναρίων που έχουμε πραγματοποιήσει. 

Πιστεύουμε πως μέσα από την επιμόρφωση των ψαράδων παλιών και νέων, γινόμαστε όλοι καλύτεροι ως προς τις αποδόσεις μας αλλά το βασικότερο είναι πως γινόμαστε ποιο υπεύθυνοι και ευαίσθητοι σε οικολογικά θέματα που είναι και το ζητούμενο για να συνεχίσουμε και στο μέλλον να γεμίζουμε αδρεναλίνη κάθε φορά που θα ερχόμαστε αντιμέτωποι με κάποιο αξιόλογο ψάρι!

Συχνά συναντώ ψαράδες που αν και ψαρεύουν πάρα πολλά χρόνια δεν είχαν την <<τύχη>> να γνωρίσουν με κάποιο τρόπο απλά πράγματα ρουτίνας για πολλούς από εμάς ώστε να κάνουν ποιο σωστά το ψάρεμα τους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χαλούν άσκοπα χρήματα σε εξοπλισμό είτε ακατάλληλο για τον τρόπο ψαρέματος είτε πολλές φορές και επικίνδυνο για τη ζωή του βυθού…

Μέσα από τα σεμινάρια πέρα από αυτά που έχουν να πουν οι εισηγητές το μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχουν οι τοποθετήσεις των ψαράδων που συμμετέχουν σε αυτά μεταφέροντας τις εμπειρίες τους και τους προβληματισμούς τους… Από τους διαλόγους που ανοίγονται, πραγματικά μέσα σε λίγες ώρες αποκτούμε γνώσεις που θα θέλαμε ίσως και χρόνια να τις αποκτήσουμε ψαρεύοντας απλά μόνοι μας και μαθαίνοντας από τις εμπειρίες μας.

Με όλα αυτά κατά νου, το blue dreams fishing παράλληλα με όλες τις άλλες αξιόλογες προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση από διάφορα blogs, συλλόγους κα του χώρου μας θέλουμε και εμείς να συνεχίσουμε να βάζουμε το λιθαράκι μας για να φτάσουμε το χόμπι μας σε όσο το δυνατό καλύτερο επίπεδο με ότι σημαίνει αυτό!


Περιμένουμε τις προτάσεις σας 
για την συνέχιση της προσπάθειας μας αυτής και την πραγματοποίηση νέων σεμιναρίων… στόχος μας είναι να επισκεφτούμε όσο το δυνατόν περισσότερα μέρη στην Ελλάδα και να γνωριστούμε από κοντά καλύτερα!!!  Τα σεμινάρια του blue dreams ήταν είναι και θα είναι ΔΩΡΕΑΝ!!!