Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Darivianakis fishing teamΆλλο ένα site έρχεται να προστεθεί στην μεγάλη οικογένεια των ψαράδων, ο φίλος μου Μάριος Δαριβιανάκης μετά από 12 χρόνια συνεχής και συνεπής παρουσίας στο χώρο θα είναι κοντά μας και μέσο διαδικτύου με ένα πολλά υποσχόμενο site… καλή επιτυχία!!! 


Σας καλωσορίζουμε στο mdarivianakis.gr

Το κατάστημα μας βρίσκεται κοντά σας από τον Απρίλη του 2000.
Σχεδόν 12 χρόνια είμαστε δίπλα στον ερασιτέχνη ψαρά που ασχολείται με οποιαδήποτε τεχνική αλιείας. Στηρίζουμε έμπρακτα κάθε προσπάθεια στο χώρο διοργανώνoντας σεμινάρια και αγώνες.
Όλα αυτά τα χρόνια που είμαστε κοντά σας, συνεργαζόμαστε με γνωστούς οίκους του χώρου. Η μεγάλη πικοιλία των προϊόντων μας, καλύπτει όχι μόνο τους λάτρεις των παράκτιων τεχνικών (εγγλέζικο, surf casting, spinning) αλλά και τεχνικές από το σκάφος όπως μολύβι φύλακα, jigging, καθετή, συρτή, με όλα τα αναλώσιμα για μεγαλύτερες επιτυχίες.
Επίσης στο κατάστημα μας θα βρείτε πάντα ζωντανά δολώματα, όλη την περίοδο του χρόνου όπως μάνες, μανάκια, φαραώ, ακροβάτη, αμερικάνο, κορδέλα και φυσικά bigattini.
Στον καταδυτικό τομέα, η πολύχρονη συνεργασία μας με την ιταλική Seac Sub καλύπτει και τις ανάγκες των φίλων του υποβρυχίου ψαρέματος. 
Σας περιμένουμε στον νέο, πλήρως ανακαινισμένο και φιλόξενο χώρο μας. Ελάτε να δείτε από κοντά την πικοιλία των προίόντων μας και επωφεληθείτε από τις χαμηλές τιμές μας.

με εκτίμηση,
Μάριος Δαριβιανάκης