Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Μαλάγρες

Οι μαλάγρες ELLEVI είναι μίγματα των ειδικών υλικών σωστά μελετημένων για να προσελκύσουν τα ψάρια στη ζώνη που ψαρεύετε. Όπως μπορείτε να προσέξετε, μαλάγρες για το ίδιο είδος ψαριών έχουν φτιαχτεί με διαφορετικά συστατικά.
Αυτό συμβαίνει επειδή το ίδιο είδος ψαριού έλκεται με διαφορετικό τρόπο από το ίδιο συστατικό ανάλογα με την ζώνη στην οποία ψαρεύετε. Θα δείτε και μόνοι σας, μετά από δοκιμές, ποια είναι η καταλληλότερη μαλάγρα για τη ζώνη στην οποία ψαρεύετε και σίγουρα θα βρείτε τον τύπο των συστατικών που θα σας επιτρέψει να πετύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα κατά το ψάρεμά σας.

Τα συστατικά της εν λόγω μαλάγρας έχουν μελετηθεί και αναμίχθηκαν στη σωστή αναλογία πυκνωτικών, διακοπτών και πρωτεϊνών με σκοπό την απόκτηση ελκυστικών προϊόντων που είναι κατάλληλα είτε για ανταγωνιστικούς ψαράδες ή για νεοφώτιστους που πάνε για ψάρεμα για πρώτη φορά. Όσον αφορά στη χρήση των πρωτεϊνών στο ψάρεμα, η εταιρεία ELLEVI προέβει σε βάθος έρευνες στη φύση των ψαριών και τις διατροφικές συνήθειες. Τα ψάρια χωρίζονται σε δύο βασικές ομάδες: οι «οπτικοί τροφοδότες» που είναι γενικά τα αρπακτικά που έχουν οπτικό σύστημα πολύ περισσότερο αναπτυγμένο από ό,τι το οσφρητικό σύστημα και, αντίθετα, οι "οσφρητικοί τροφοδότες" που έχουν μια καλά ανεπτυγμένη αίσθηση της όσφρησης που τους επιτρέπει την ανίχνευση της παρουσίας τροφής σε μεγάλη απόσταση. Για αυτές τις ομάδες των ψαριών υπάρχουν ειδικές πρωτεΐνες που δεκαπλασιάζουν την έλξη και τη δύναμη διέγερσης της μαλάγρας, διατηρώντας αμετάβλητη την "φρενίτιδα για τροφή" των ψαριών για μεγάλο χρονικό διάστημα.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ : Βάλτε το περιεχόμενα του φακέλου σε ένα δοχείο, προσθέστε νερό και ανακατέψτε μέχρι να πάρετε την επιθυμητή ζύμη. Η μαλάγρα σας είναι τώρα έτοιμη να χρησιμοποιηθεί.
1) Ψάρεμα σε ρηχά νερά: Προσθέστε λίγο περισσότερο νερό, έτσι ώστε η μπάλα μίγματος να σπάσει μόλις την ρίξετε στο νερό.
2) Ψάρεμα σε βαθειά νερ: Προσθέστε νερό για να κάνει τις μπάλες μίγματος με συνοχή που τους επιτρέπει να βυθιστεί στον πυθμένα .
Η μαλάγρα ELLEVI σε σκόνη μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και ως δόλωμα με εξαιρετικό κράτημα στο αγκίστρι. Βάλτε το περιεχόμενο αυτού του φακέλου σε ένα δοχείο, προσθέστε νερό λίγο κάθε φορά, ενώ αναμιγνύετε ομαλά. Δουλέψτε το μίγμα με το χέρι για να πάρετε μια μαλακή και ελαστική πάστα. Κάντε μικρά μπαλάκια και βάλτε τα στο αγκίστρι .

http://aimilio.gr/index.php?route=product%2Fcategory&path=61_82






Για περισσότερα κλικ εδώ...