Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ (SURF CASTING,SPINNING,MATCH)

Το blue dreams μετά από μία σειρά σεμιναρίων που έχει κάνει επανέρχεται με ένα νέο σεμινάριο πάνω σε τρεις βασικές τεχνικές ψαρέματος από την ακτή…

Στις 5 Οκτώβρη  2013 ημέρα Σάββατο και ώρα 16:00μ.μ θα συναντηθούμε στο cafeé ΑΓΝΑΝΤΙ στο Καλαμάκι Κορινθίας και θα αναπτύξουμε τις τρεις βασικότερες τεχνικές ψαρέματος από την ακτή.

Στο surf casting με τον Κωνσταντίνο Γαλάνη, στο spinning με τον Δήμο Καπόγιαννη και στο match fishing με τον Αντώνη Μπούρτη. Στη συνέχεις θα γίνει παρουσίαση κόμπων που χρησιμοποιούμε στα ψαρέματα μας από τον Κώστα Κανάκη.

Από τις 16:00 έως και τι 21:00 θα γίνει το θεωρητικό μέρος του σεμιναρίου και στην συνέχεις έχει ολονύχτιο ψάρεμα σε διαφορετικά μέρη ανάλογα με την τεχνική που επιλέξουμε να ψαρέψουμε…

·         Η ομάδα του surf casting με τον Κωνσταντίνο Γαλάνη και τον Κώστα Κανάκη θα ψαρέψει στην παραλία μπροστά από το café Αγνάντι που θα γίνει το σεμινάριο.

·         Η ομάδα του spinning με τον Δήμο Καπόγιαννη θα ψαρέψει στην μπούκα του Ισθμού στην προβλήτα μπροστά από τον πύργο ελέγχου.

·         Η ομάδα του match fishing (εγγλέζικο) θα ψαρέψει στο ιδιωτικό λιμάνι της εταιρείας Μουρίκη.



Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν μπορεί οποιοσδήποτε να το παρακολουθήσει ακόμα και αν δεν έχει εξοπλισμό ή δεν έχει ξανά ασχοληθεί με το ψάρεμα και θέλει να πάρει μια εικόνα.

Η μόνη υποχρέωση που έχουν οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο είναι να κρατήσουν καθαρούς τους χώρους όπου θα ψαρέψουν και αν είναι δυνατόν να τους αφήσουμε πίσω πιο καθαρούς απ ότι τους βρήκαμε.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο επικοινωνήστε μαζί μας στο 6939-455082.


Δηλώσεις συμμετοχής και μέσο fb https://www.facebook.com/events/644278912263107/