Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Νέο site απο το BLUE DREAMS


Σε συνέχεια της προσπάθειας μου μέσα από αυτό το blog  για το παράκτιο ψάρεμα, για την καλύτερη αρχειοθέτηση και δομή των άρθρον σύντομα θα λειτουργεί παράλληλα και το site του blue dreams… προσδοκώντας να γίνει ένα ακόμα από τα πολλά αξιόλογα εργαλεία φίλων ψαράδων στο διαδίκτυο.

 Όσο εγώ αλλά και οι φίλοι που συνεργάζονται για την  δουλειά αυτή μόνο σκοπό έχουμε το μεράκι μας και την ανταλλαγή γνώσεων και απόψεων μέσα από το διαδίκτυο το οποίο μπορεί να ενώσει ψαράδες απ όλο τον κόσμο…  

Η ομάδα του blue dreams είναι ανοιχτή για όλους, ελπίζοντας να γνωρίσουμε όσους περισσότερους από εσάς γίνεται προσωπικά και  φυσικά να ψαρέψουμε μαζί.
Σας ευχαριστώ όλους εσάς που με τον έναν ή άλλο τρόπο σταθήκατε δίπλα στην προσπάθεια μου αυτή και ελπίζω να συνεχίσουμε όσο το δυνατό καλύτεροι κόντρα στον καιρό που μας θέλει αμέτοχους και παθητικούς…

Όπως το blog έτσι και το site δεν έχει επαγγελματικό χαρακτήρα και δεν διαφημίζει καμία εταιρία ή κατάστημα λιανικής, όποια παρουσίαση προϊόντων γίνεται μέσα σ αυτά είναι εντελώς δωρεάν με σκοπό την ενημέρωση για τα νέα της αγοράς. Οποιαδήποτε παρουσίαση από εταιρία η κατάστημα  είναι ευπρόσδεκτη και εντελώς δωρεάν.

Με εκτίμηση,
Κωνσταντίνος Γαλάνης