Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ



ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΤΟΥΣ 2012

ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ – ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 


Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012, και ώρα 17.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΟΥΔΑ,(Αγ. Κοσμάς – Ελληνικό) ενημερωτικό σεμινάριο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αλιείας από την ακτή με καλάμι και μηχανισμό, του έτους 2012, ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ.

Το σεμινάριο είναι ΔΩΡΕΑΝ και μπορούν να το παρακολουθήσουν όσοι και όσες θα συμμετάσχουν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα αλλά και όσοι ενδιαφέρονται για την αγωνιστική αλιεία από την ακτή με καλάμι και μηχανισμό (casting)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1.- Ανάλυση του Κανονισμού της ΕΟΥΔΑ (θεσμικό μέρος)
Ρένα Βγενοπούλου – Έφορος Αθλητικής Αλιείας ΕΟΥΔΑ

2.- Ανάλυση του Κανονισμού της ΕΟΥΔΑ (τεχνικό μέρος)
Ιωάννης Φλώρος – Γενικός Γραμματέας του συλλόγου ΤΡΙΤΩΝ F.C.

3.- Παρουσίαση αλιευτικών εργαλείων και αλιευτικού εξοπλισμού, σύμφωνα με τον Κανονισμό της ΕΟΥΔΑ
Δημήτρης Τουρναβίτης – επί κεφαλής Τομέα Αλιείας από την ακτή με καλάμι και μηχανισμό (ΑΝΔΡΩΝ) της ΕΟΥΔΑ.

4.- Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2012 – Ολλανδία (ΑΝΔΡΩΝ & ΓΥΝΑΙΚΩΝ)
Δημήτρης Τουρναβίτης – επί κεφαλής Τομέα Αλιείας από την ακτή (ΑΝΔΡΩΝ) & Βάσω Μπλέτσα επί κεφαλής Τομέα Αλιείας από την ακτή (ΓΥΝΑΙΚΩΝ) σε συνεργασία με τα μέλη της Εθνικής Ελλάδος Αλιείας από την ακτή, ΑΝΔΡΩΝ, έτους 2011.

Μετά το πέρας του σεμιναρίου όσοι και όσες ενδιαφέρονται να αποκτήσουν την ειδική πιστοποίηση Κριτή Αλιείας από την ακτή με καλάμι και μηχανισμό, της ΕΟΥΔΑ θα μπορούν να συμμετάσχουν σε γραπτή δοκιμασία.

Η συμμετοχή όσων επιθυμούν να συμμετάσχουν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα ΑΝΔΡΩΝ & ΓΥΝΑΙΚΩΝ του έτους 2012 κρίνεται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ !!!!

Η ΕΟΥΔΑ, ευχαριστεί θερμά την ΑΦΟΙ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ Ο.Ε. που θα μας στηρίξει στην παρουσίαση των αλιευτικών εργαλείων και του αλιευτικού εξοπλισμού.

Ευχαριστούμε τον σύλλογο ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ που θα διοργανώσει τον 1Ο Πανελλήνιο Αγώνα και τον Ν.Α.Ο. ΚΑΡΛΟΒΑΣΟΥ ΣΑΜΟΥ που θα διοργανώσει τον ΕΘΝΙΚΟ ΤΕΛΙΚΟ του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αλιείας από την ακτή με καλάμι και μηχανισμό, ΓΥΝΑΙΚΩΝ.

Ευχαριστούμε και τους συλλόγους, Ο.Φ.Α., Α.Σ. ΑΘΛΟΔΡΑΣΙΣ & ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ και Ν.Α.Ο. ΚΑΡΛΟΒΑΣΟΥ ΣΑΜΟΥ που θα διοργανώσουν τους τρεις (3) αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αλιείας από την ακτή με καλάμι και μηχανισμό, ΑΝΔΡΩΝ.